A CogniPlusról

CogniPlus

Gyermekére szabva

Testre szabott fejlesztés

A fejlesztés előtt egy szakember beszélget a szülőkkel a felmerülő igényekről. Ezután felméri a gyermek képességeit, valamint azt, hogy milyen területeken teljesít jól, és miben érdemes fejlődnie. Ez alapján számos programból összeválogatva egy személyre szabott fejlesztési tervet készít, amely a gyermek számára kihívást nyújt, ugyanakkor sikerélményt is biztosít számára.

Számos nehézségi szint

A CogniPlus egyik előnye, hogy más figyelemfejlesztésre használt eszközökkel szemben különféle nehézségi szinteken állnak rendelkezésre a fejlesztéshez használt gyakorlatok. A számítógépes feladatok mindegyike különböző nehézségű alfeladatokat tartalmaz: ez teszi lehetővé, hogy minden képességszint mellett gyermeke segítségére legyen. Az iskolai problémákkal küzdő tanulóktól kezdve a kiemelkedő tehetségekig mindenki a maga szintjén talál kihívásokat a CogniPlusban.

Dinamikusan alkalmazkodik

Ahogy gyermeke fejlődik, úgy fejlődik a program is. Minden siker után újabb kihívásokkal találkozhat gyermeke. A CogniPlus folyamatosan figyeli a teljesítményt, és automatikusan ahhoz igazítja a feladatokat, így mind a fejlődés, mind a sikerélmény folyamatosan biztosított.

CogniPlus