A CogniPlusról

CogniPlus

Játékos

Multimédiás

A CogniPlus látványos, színes, érdekes. Korábban a szakmailag megalapozott fejlesztések gyakran nehezen kötötték le a gyerekeket, nem szívesen vettek részt a foglalkozásokon, nehéz volt a szülőknek és a szakembereknek rávenni őket, hogy elég ideig végezzék a gyakorlatokat ahhoz, hogy jelentős fejlődés valósuljon meg. Ma már lehetőség van olyan multimédiás szoftverek használatára, amelyek szakmailag is helytállóak, mérhető javulást hoznak, mellette pedig a gyerek is élvezi. Hiszen ingergazdag, izgalmas, látványos, miközben valós képességfejlesztést tesz lehetővé.

Számítógépes

A gyerekek számára a számítógépes környezet otthonos. Gyakran már jobban ismerik a tabletek, okostelefonok, számítógépek, érintőképernyők világát, mint a szüleik. Sokszor a papírceruza alapú fejlesztések unalmasak számukra. Ezért a CogniPlus rendszert úgy dolgozták ki, hogy a gyermekek és fiatalok számára vonzó, és modern legyen.

Játékos

Idézze fel, milyen gyermeke, amikor a kedvenc játékával játszik, és annyira belefeledkezik, hogy semmi más nem létezik számára... Képzelje el, milyen lenne, ha egy ilyen játékkal meghatározott készségeit lehetne fejleszteni! Ez a CogniPlus.

Változatos

A CogniPlus rendszer segítségével lehetőség van párhuzamosan több készséget fejleszteni emiatt nem válik unalmassá, hogy ugyanazokat a feladatokat kell újra és újra végeznie a gyermeknek. Mindig talál új kihívásokat, új feladatokat, amelyek alkalmazkodnak az ő képességszintjéhez.

Ösztönző

A gyermek számára a CogniPlus egy számítógépes játék. Célokat kell elérni, sikerélményt ad, látványos, bevonó. Ez a játék azonban pontosan meghatározott készségeket fejleszt. A gyermek úgy fejlődik, hogy közben csak játszik.

CogniPlus