Képzés

CogniPlus szakember képzés

 

A CogniPlus fejlesztést végző szakemberek számára a rendszer használata képzésen vagy felhasználói oktatáson való részvételhez kötött; ezek Magyarországon az At Work Kft. szervezésében valósulnak meg. A képzés célja, hogy a résztvevők képet kapjanak a CogniPlus kognitív képességfejlesztő rendszer tudományos hátteréről és képessé váljanak annak terápiás vagy fejlesztésben történő használatára.

Olyan résztvevőket várunk, akik már előképzettséggel és szakértelemmel rendelkeznek valamely területen, és meglévő gyakorlatukba szeretnék beépíteni a CogniPlus fejlesztéseket: elsősorban neuropszichológusokat, pszichológusokat, gyógypedagógusokat, fejlesztőpedagógusokat, orvosokat, sportszakembereket. A képzés során a résztvevők megismerkednek a komplex fejlesztőprogram elméleti hátterével, koncepciójával és részletes módszertanával, mellyel képessé válnak a rendszer gyakorlati alkalmazására.

Gyakorlati tudnivalók

A nyilvános képzéseket Budapest belvárosában lévő helyszíneken tartjuk; időtartama 2 munkanap 9:00-16:30 között. (Intézményi keretek között szervezett felhasználói oktatásokat vidéken is tartunk.)

A tanfolyam díja 69.000 Ft / fő, amely tartalmazza a két napos képzés teljes díját ebéddel együtt. A résztvevők a képzés elvégzéséről tanúsítványt kapnak. A tanfolyam díja nem tartalmazza a CogniPlus rendszer megvásárlásának költségét.

Amennyiben szeretne feliratkozni az új képzési időpont meghirdetése esetén értesítendők listájára, ezt jelezheti számunkra emailben.

Hatékony és élvezetes tréningek

2016. májusa óta 13 képzési alkalmon 109 szakember vált már CogniPlus fejlesztővé. A nyilvánosan elérhető fejlesztőhelyek listája a Fejlesztőhelyek aloldalon érhető el.

Amennyiben CogniPlus fejlesztővé szeretne válni és további kérdései vannak, keressen minket bizalommal az elérhetőségeinken.